PRODUK CIRI

BABAGAN AWAKE DHEWE

T eresa Impor lan Ekspor Trade Co, Ltd adhedhasar ing China, sing duwe manufaktur alat berteknologi tinggi. Teresa mbiyantu nyedhiyakake macem-macem alat puter kanggo industri konversi web sing sempit ing Wilayah Asia Pasifik. Ing rong taun kepungkur, perusahaan kasebut wis ngeculake produk inti Silinder Magnetik, pangkalan Magnetik, Silinder Cetak, Cetak Silinder, Keramik Anilox Keramik, Anvil Roll, Lembar sing bisa dicopot, Stasiun potongan Rotary Die, Solid Die, Gap Master lan nyedhiyakake serangkai layanan aca die sing ndandani menyang pasar China lan Asia Pasifik. Produk lan layanan umume diakoni dening para pelanggan. Teresa netepi prinsip "pelanggan dhisik, maju, inovasi" nyedhiyakake layanan kualitas kanggo pelanggan.

KAWASAN APLIKASI

WARNA PELAWAN Warta

Teresa Import lan Ekspor Trade Co, Ltd adhedhasar ing China, sing duwe manufaktur alat-alat berteknologi tinggi. Teresa mbiyantu nyedhiyakake macem-macem alat puter kanggo industri konversi web sing sempit ing Wilayah Asia Pasifik.