Zonten PS Press roller roller karet

Keuntungan: diprodhuksi miturut karakteristik peralatan, kanthi permukaan sing apik lan lancar, kinerja transfer tinta sing apik, kekerasan stabil, ora lemes, kelenturan sing apik, cocog kanggo operasi kecepatan kanthi dhuwur, resistensi karat, lan lapisan pelekat sing disesuaikan.

Aplikasi: Ndhaptar WEIGANG PS Press, ZONTEN Press, LABELLONG, TAIYO, HONTEC, LABELMEN, LABELSOURCE, LABELFENG, CAISHENG, NICKEL, LINTEC, JENKIN lan sapanunggalane.