ОСНОВНИ ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Т ереза ​​Увоз и извоз трговија копродукции, ООД со седиште во Кина, специјализирана за високо-технолошко производство на ротациони алати. Тереза ​​се посвети да обезбеди широк спектар на ротациони алатки за индустријата за тесно мрежно конвертирање во регионите на Азија и Пацификот. Во последните две години, компанијата успешно ги издаде своите основни производи Магнетски цилиндер, магнетна база, Цилиндер за печатење, Верзија за цилиндри, керамички Anilox Roll, Anvil Roll, Removable Sheeter, Rotary Die cut Station, Solid Die, Gap Master и обезбеди серија на услуги за поправка на мувла умре на пазарите во Кина и Азија. Неговите производи и услуги се широко признати од клиентот. Тереза ​​придржувајќи се кон принципот „прв клиент, напред напред, иновација“ им обезбедува квалитетна услуга на клиентите.

ПРИРАЧНИК НА ПРИРАЧНИК

ПОСЕТА НА ПОСЕБНИЦИ Вести

Тереза ​​увоз и извоз трговија копродукции, ООД со седиште во Кина, специјализирана за високо-технолошко производство на ротациони алатки. Тереза ​​се посвети на обезбедување широк спектар на ротирачки алатки за индустријата за тесно мрежно конвертирање во регионите на Азија и Пацификот.