Зонтен ПС Притиснете гумен валјак за мастило

Предност: Се произведува според карактеристиките на опремата, со фина и мазна површина, одлични перформанси за пренесување мастило, стабилна цврстина, без омекнување, одлична еластичност, погодна за голема брзина на работа, отпорност на корозија и прилагодено лепило обложување.

Пријава: Пријавете се за WEIGANG PS Press, ZONTEN Press, LABELLONG, TAIYO, HONTEC, LABELMEN, LABELSOURCE, LABELFENG, CAISHENG, NICKEL, LINTEC, JENKIN и така натаму.