PRODUKTET E FITUAR

RRETH NESH

T eresa Importi dhe Eksporti i Tregtisë Co, Ltd bazuar në Kinë, i specializuar në prodhimin e teknologjisë së lartë të mjeteve rrotulluese. Teresa i është përkushtuar që të sigurojë një gamë të gjerë mjetesh rrotulluese për industrinë e konvertimit të ngushtë të internetit në Rajonet e Paqësorit të Azisë. Në dy vitet e fundit, kompania ka lëshuar me sukses produktet e saj thelbësore Cilindër magnetik, bazë magnetike, cilindër Print, Printo cilindër bosht, Qeramikë Anilox Roll, Anvil Roll, Fletë të heqshëm, Rotary Die prerë Station, Solid Die, Gap Master dhe të sigurojë një seri shërbimesh të riparimit të mykut që vdesin në tregjet e Kinës dhe Azisë Paqësorit. Produktet dhe shërbimet e saj janë njohur gjerësisht nga klienti. Tereza duke iu përmbajtur parimit të "së pari klientit, duke filluar përpara, inovacionin" ofrojnë shërbim cilësor për klientët.

ZONA E ZBATIMIT

VIZITA E KLIENTIT Lajme

Importi dhe Tregtia e Tregtisë Teresa Co, Ltd, me qendër në Kinë, e specializuar në prodhimin e teknologjisë së lartë të mjeteve rrotulluese. Teresa i është përkushtuar që të sigurojë një gamë të gjerë mjetesh rrotulluese për industrinë e konvertimit të ngushtë të internetit në Rajonet e Paqësorit të Azisë.