Zonten PS Shtypni rulin e gomës me bojë

Avantazhi: Prodhohet sipas karakteristikave të pajisjeve, me sipërfaqe të shkëlqyeshme dhe të lëmuar, performancë të shkëlqyeshme për transferimin e bojës, ngurtësi e qëndrueshme, pa zbutje, elasticitet i shkëlqyeshëm, i përshtatshëm për funksionimin me shpejtësi të lartë, rezistencë ndaj korrozionit dhe veshja ngjitëse e përshtatur.

Aplikimi: Bëni kërkesë për WEIGANG PS Press, ZONTEN Press, LABELLONG, TAIYO, HONTEC, LABELMEN, LABELSOURCE, LABELFENG, CAISHENG, NICKEL, LINTEC, JENKIN etj.