PRODUK TAMPI

TENTANG KAMI

T eresa Impor sareng Ékspor Trade Co, Ltd dumasar di China, mumpuni dina manufaktur téknologi luhur alat puter. Teresa parantos ngabiayaan kanggo nyayogikeun rupa-rupa alat puter kana industri konversi wéb anu sempit di Wétan Pasifik Pasifik. Dina dua taun pamungkas, perusahaan parantos suksés ngaluarkeun produk inti na silinder Magnetic, basis Magnetic, Cét silinder, Cetak silinder, Keramik Anilox Roll, Anvil Roll, Lembar Dipiceun, Rotary Die Cut Station, Solid Die, Gap Master sareng nyayogikeun sérial tina réproduksi kapang paéh pikeun perbaikan ka pasar China sareng Asia Pasifik. Produk sareng jasa parantos seueur diakui ku palanggan. Teresa nganut prinsip "customer munggaran, maju payuneun, inovasi" nyayogikeun jasa kualitas pikeun konsumén.

KAWASAN APLIKASI

PELUANG WARNA Berita

Teresa Impor sareng Ékspor Trade Co, Ltd didasarkeun di China, khusus dina manufaktur téknologi luhur alat putar. Teresa parantos ngabiayaan pikeun nyayogikeun rupa-rupa alat puter kana industri konversi wéb anu sempit di Wétan Pasifik Pasifik.