Zonten PS Pencét roller karét tinta

Kauntungan: Dihasilkeun dumasar kana ciri-ciri alat, kalayan permukaan anu halus sareng lancar, kinerja pangiriman tinta anu saé, karasa stabil, henteu lemes, élastisitas anu alus, cocog pikeun operasi laju, résistansi korosi, sareng palapis napel anu disaluyukeun.

Aplikasi: Mohon kanggo WEIGANG PS Press, ZONTEN Press, LABELLONG, TAIYO, HONTEC, LABELMEN, LABELSOURCE, LABELFENG, CAISHENG, NICKEL, LINTEC, JENKIN sareng anu sanés.